Cardiff City Forum

A forum for all things Cardiff City

' EVERY CARDIFF CITY GAME '

Wed Mar 26, 2014 7:51 am

:bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf:

Re: ' EVERY CARDIFF CITY GAME '

Wed Mar 26, 2014 8:08 am

:bluescarf: :ayatollah: :bluescarf: :ayatollah:

Wed Mar 26, 2014 9:09 am

:bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf:

Wed Mar 26, 2014 9:31 am

Especially at 19.27 :bluescarf: ' we'll always be blue, we'll always be blue, we're Cardiff City, we'll always be blue' sung at least 4 times :bluescarf: :thumbup:

Wed Mar 26, 2014 10:08 am

:bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf:
:bluescarf: I love this smiley :bluescarf:

Wed Mar 26, 2014 11:20 am

:bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: