Cardiff City Forum

A forum for all things Cardiff City

If you want our Blue back just give a Bluescarf

Tue Mar 25, 2014 9:59 pm

:bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf:

Re: If you want our Blue back just give a Bluescarf

Tue Mar 25, 2014 10:04 pm

:bluescarf: :bluescarf: :bluescarf:

Tue Mar 25, 2014 10:06 pm

Tue Mar 25, 2014 10:08 pm

Scarfs up for your history............

Tue Mar 25, 2014 10:09 pm

Can we have a red option?

Tue Mar 25, 2014 10:11 pm

This is me at West Brom on 19:27 :bluescarf:

Tue Mar 25, 2014 11:36 pm

:bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf:

Tue Mar 25, 2014 11:39 pm

Wed Mar 26, 2014 2:02 am

:bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf:

Wed Mar 26, 2014 4:30 am

BABluebird wrote::bluescarf: :bluescarf: :bluescarf:

Identity surely

History already documented.

Wed Mar 26, 2014 7:11 am

:bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :ayatollah: :ole: :D

Wed Mar 26, 2014 7:16 am

AJ1927 wrote:

Identity surely

And identity

Wed Mar 26, 2014 7:17 am

:bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: CCFC - MORE NOW THAN EVER. :thumbup:

Wed Mar 26, 2014 7:51 am

:bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf:

Wed Mar 26, 2014 9:30 am

:bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf:

BLOOOOOOBIRDS

Wed Mar 26, 2014 9:31 am

Wed Mar 26, 2014 9:32 am

:bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf:

Wed Mar 26, 2014 9:33 am

Bluebird86 wrote:Can we have a red option?

No :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf:

Wed Mar 26, 2014 9:35 am

Wed Mar 26, 2014 9:42 am

Wed Mar 26, 2014 9:45 am

:bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :malky: :malky:

Wed Mar 26, 2014 9:54 am

Wed Mar 26, 2014 11:18 am

Cardiff City will always be blue :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf:

Wed Mar 26, 2014 11:39 am

:bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: blue forever..and its a nicer colour too.. :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:

Wed Mar 26, 2014 5:09 pm

We'll Always Be Blue, We'll Always Be Blue
We're Cardiff City, WE'LL ALWAYS BE BLUE! :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf:

Wed Mar 26, 2014 5:15 pm

:bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf:

Wed Mar 26, 2014 5:48 pm

:bluescarf: hope the blue scarves carry on for the remaining games of the season

Wed Mar 26, 2014 5:48 pm

BABluebird wrote:
AJ1927 wrote:

Identity surely

And identity

History has nothing to do with it...

History shows we were blue...
It also now shows we were rebranded...
Hopefully one day it will also show we reverted back to our original colours.

Wed Mar 26, 2014 6:37 pm

:bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf: :bluescarf:

Wed Mar 26, 2014 6:41 pm